Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Hier doen we het...

Hier doen we het voor!

werkzoekende vindt werk met behulp van Jobhulpmaatje

Deze werkzoekende heeft zich aangemeld voor een jobgroup. Na de afronding van de jobgroup solliciteert ze op een leuke functie en wordt aangenomen. Ze is zo enthousiast over de aanpak van Jobhulpmaatje. Daarom volgt ze nu de maatjestraining zodat ze andere werkzoekenden kan gaan helpen.

 

Haar verhaal

Tijdens de jobgroup van JobHulpMaatje heb ik geleerd een mooi CV te maken, een goede sollicitatiebrief te schrijven, hoe ik mijzelf goed kan presenteren en hoe mijn vaardigheden en competenties in de spotlight kan zetten. Ik heb ontdekt wie ik ben, wat ik wil en waar ik goed in ben.

Na het afronden van het traject wist ik precies welke stappen ik moest zetten. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en lef om te solliciteren naar een baan die ik graag wilde en die goed bij mij past. Ik zeg nooit meer “het lukt me toch niet”, ik ga er voor! Nothing is impossible. The word itself says I’m possible.