Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Pilot: Jobgroup Ik werk...

Pilot: Jobgroup Ik werk in Nederland voor statushouders

Door middel van jobgroups helpen jobhulpmaatjes werkzoekenden met het vinden van een baan en het creëren van een netwerk. We hebben gemerkt dat statushouders deze jobgroups moeilijk kunnen volgen. Om deze reden heeft Jobhulpmaatje Nederland aangepast documentatie-materiaal gemaakt en een Jobgroup Ik werk in Nederland opgezet (pilot). In deze jobgroup hebben de statushouders tien contactmomenten in de jobgroup in plaats van zeven. Op deze manier wil Jobhulpmaatje de werkzoekenden voldoende handvatten geven om zo de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Begin dit jaar is in Zwolle een jobgroup Ik werk in Nederland gestart. Op 14 februari start de jobgroup in Rhenen.