Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Aanmelden digitale landelijke dag...

Aanmelden digitale landelijke dag op 7 november

Beste bestuursleden, coordinatoren, maatjes en JobGroupleiders,

Door de aanscherping van de coronamaatregelen is het niet mogelijk om de landelijke dag fysiek te houden. Om elkaar toch te ontmoeten, te spreken en workshops te volgen, wordt een digitale landelijke dag georganiseerd. Dit is op 7 november van 9.30 tot 12.30 uur via Teams. Om 9.30 uur starten we met een plenair gedeelte, gegeven door het bestuur van landelijk JobHulpmaatje. Daarna heb je de mogelijkheid om een workshop te volgen. Dit is een vrije keuze. Je moet je er wel voor inschrijven.

De workshops 1 t/m 3 worden twee keer gegeven (om 10.15 uur en om 11.30 uur). Elke workshop heeft een maximaal aantal van 10 personen (dit geldt niet voor workshop 4: toekomstvisie). Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de landelijke dag en jouw keuze(s) voor een workshop doorgeven. Als alle aanmeldingen binnen zijn, krijg je begin november per mail de links voor de bijeenkomst en de workshop(s).

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.