Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. JobHulpMaatje start JobGroup voor...

JobHulpMaatje start JobGroup voor zzp’ers

JobHulpMaatje Zoetermeer start 17 november een eerste JobGroup speciaal voor zzp’ers. Veel zelfstandigen zonder personeel zijn getroffen door corona en vragen zich af hoe het nu verder moet met hun bedrijf. JobHulpMaatje geeft in vijf bijeenkomsten gratis training aan freelancers en kleine ondernemers.

 Je gaat samen met andere (werk)zoekende zzp’ers aan de slag. Je ontdekt of het ondernemerschap bij je past. Ben jij ondernemer of werknemer? Je helpt elkaar om die keuze uit te werken. Bouw aan je onderneming of je carrière. Waar ben je goed in? Wat zou je beter uit kunnen besteden (bijvoorbeeld marketing of administratie). Presenteer jezelf, jouw werk en opdrachten. Ook praten we over de kracht van sociale media voor jezelf en je onderneming. Dit alles gaat op een ontspannen manier. Je leert goed naar jezelf kijken, naar jouw aanbod, naar jouw onderneming. Maar je helpt ook elkaar als ondernemers verder. Je deelt tips en leert netwerken. Het uiteindelijke doel is om jezelf en jouw ondernemingsplan te presenteren. Waar ga je voor: in loondienst, of als ondernemer?

Start 17 november
De speciale JobGroup voor zzp’ers start op dinsdag 17 november van 13.00 – 17.00 uur in Zoetermeer. De training is gratis. De 5 bijeenkomsten vinden plaats in Sharebiz, Het Ondernemerscentrum, Koraalrood 153. Heb je interesse? Meld je aan. Stuur een mail naar info@jhm-zoetermeer.nl, bel 06- 41 57 21 57, of schrijf je in via de website https://jhm-zoetermeer.nl. Wij volgen de coronavoorschriften, zodat jij veilig kunt deelnemen. Neem een mondkapje mee.

Netwerken

 

Inlichtingen: Flip Bakker, coördinator JHM-Zoetermeer (06 2468 9649)