Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. Digitaal trainen en digitale...

Digitaal trainen en digitale JobGroup

Digitale hulpverlening. Hier wilden we eerst niet aan. JobHulpmaatje staat voor contact, bij elkaar komen in een Jobgroup of samen een training volgen op locatie. Maar ja, we willen de werkzoekenden ook blijven helpen en ondersteunen. Ondertussen hebben we 2 digitale maatjestrainingen gegeven naar volle tevredenheid. De eerste trainingsdag van de digitale JobGrouptraining is geweest. En nu, nu ontwikkelen we ook een digitale JobGroup zodat we verder kunnen met waar we goed in zijn! Werkzoekenden helpen in de zoektocht naar een baan. En als het straks weer kan, zien we elkaar weer. Niet digitaal maar op locatie. Samenwerkthet! Hulp nodig, meld je aan! We zijn er klaar voor!