Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Nieuws
  4. /
  5. JobHulpMaatje start workshops voor...

JobHulpMaatje start workshops voor werkzoekende zzp’ers

JobHulpMaatje Zoetermeer start 24 september  een JobGroup speciaal voor zzp’ers. Veel zelfstandigen zonder personeel zijn getroffen door corona en vragen zich af hoe het nu verder moet met hun bedrijf. JobHulpMaatje geeft in vijf bijeenkomsten gratis training aan freelancers en kleine ondernemers.

Je gaat samen met andere (werk)zoekende zzp’ers aan de slag. Je ontdekt of het ondernemerschap bij je past. Ben jij ondernemer of werknemer? Je helpt elkaar om die keuze uit te werken. Bouw aan je onderneming of je carrière. Waar ben je goed in? Wat zou je beter uit kunnen besteden (bijvoorbeeld marketing of administratie). Presenteer jezelf, jouw werk en opdrachten. Ook praten we over de kracht van sociale media voor jezelf en je onderneming. Dit alles gaat op een ontspannen manier. Je leert goed naar jezelf kijken, naar jouw aanbod, naar jouw onderneming. Maar je helpt ook elkaar als ondernemers verder. Je deelt tips en leert netwerken. Het uiteindelijke doel is om jezelf en jouw ondernemingsplan te presenteren. Waar ga je voor: in loondienst of als ondernemer?

De training is 5 weken elke vrijdagmiddag in Forum Bibliotheek

Inschrijven:      via de website https://jhm-zoetermeer.nl
via een mail aan info@jhm-zoetermeer.nl of via app 06 4157 2157.