Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Nieuwsbrief februari 2022

Nieuwsbrief februari 2022

Wat vragen wij aan gemeenten?
Op 16 maart zijn er verkiezingen voor nieuwe gemeenteraden. En daarna worden nieuwe colleges van B&W gevormd. Wat vragen wij aan de nieuwe gemeenteraden en nieuwe colleges? Het korte antwoord luidt: “een faire kans op werk”. en dat is ook de titel van de informatiemap die door JobHulpMaatje voor deze verkiezingen is gemaakt. Benut deze!
In deze nieuwsbrief ook nog: het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid beveelt JobHulpMaatje aan. 

Peter Veld
Stuur deze nieuwsbrief door naar een bekende Deel deze nieuwsbrief via Facebook
Wat vragen we aan gemeenten? 

Zet alles op alles voor een faire kans op werk
Iedereen verdient een faire kans op werk. Helaas gaat op dit moment krapte op delen van de arbeidsmarkt samen met onvoldoende kansen voor de vele kansarme werklozen. De arbeidsmarkt vertoont een Januskop. De komende jaren bieden nieuwe kansen om aan dit sociale onrecht te werken. Wij adviseren de landelijke en lokale overheden om maatschappelijke krachten en vrijwilligers daarbij te betrekken. En deze samen met kerken, bedrijfsleven en goede doelen fondsen te ondersteunen, ook financieel. JobHulpMaatje