Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Uncategorized
  4. /
  5. Vrijwillige coordinator gezocht in...

Vrijwillige coordinator gezocht in Utrecht (6-8 uur)

Organisatorish talent gezocht voor ons werk voor werkzoekenden.

JobHulpMaatje is een vrijwilligersorganisatie die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt helpt bij het zoeken naar een baan. Dat gebeurt in groepen onder leiding van groepsleiders en via één-op-één begeleiding door maatjes. 

We zoeken iemand die de sessies helpt organiseren (niet geven) en het contact tussen een hulpvrager en een maatje tot stand brengt. Daarnaast help je mee zowel vrijwilligers als potentiële hulpvragers te werven. De werkzaamheden kunnen thuis of op ons kantoor in Overvecht worden verricht. Je kunt zelf je tijd indelen. 

Heb je vragen? Stel ze gerust!