test

Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Home

Home

Samen werkt het!

Heb je je baan verloren of zit je niet op je plek? En vind je het fijn als iemand met je meedenkt?                    Met JobHulpMaatje kom je verder! 

Het verliezen van werk is heftig. Het doet iets met jou én met je omgeving. JobHulpMaatje draait helemaal om jou. We helpen je weer op weg naar een plek die écht bij je past!

Aan de slag met een maatje

Maatje_JobHulpMaatje

Een maatje is een gecertificeerde en opgeleide vrijwilliger die naast je staat. Een maatje biedt je mentale en praktische ondersteuning en denkt met je mee over mogelijkheden om (on)betaald werk te vinden. Een maatje heeft persoonlijke aandacht voor jou en voor wat werkzoekend zijn met je doet. Het maatje helpt je om het solliciteren vol te houden, ook na een afwijzing.

Lees meer over de individuele aanpak

Aan de slag in een JobGroup

JobGroups_JobHulpMaatje

Een JobGroup is een creatieve ontmoetingsplek van en voor werkzoekenden, die elkaar steunen en op weg helpen om een baan te vinden. Samen met anderen spreek je over concrete do’s en don’ts voor het vinden van werk. Dit doe je aan de hand van prikkelende vragen en opdrachten. Je kunt hier ook terecht voor het uitwisselen van vacatures, sollicitatie ervaringen en tips.

Lees meer over JobGroups

Een nieuwe baan!

“Ik ben er trots op dat de werkzoekende die ik heb geholpen, zo hard heeft gewerkt waardoor zij is geslaagd voor een mooie nieuwe stap in het leven: een betaalde baan!” Frank (32 jaar), maatje bij JobHulpMaatje

Ik krijg er veel voor terug

“Als maatje breng ik mijn ervaring mee, in het zoeken naar nieuw werk. Ik probeer met een betrokken houding en oprechte belangstelling, iemand te ondersteunen en te adviseren. Ik krijg er veel voor terug in de vorm van hele mooie gesprekken.”

Tineke (48 jaar), maatje bij JobHulpMaatje

Werk met ons samen

De hulpverlening van onze vrijwilligers is gratis. Maar om hen op te leiden en te ondersteunen, zijn wij afhankelijk van vrijwilligers, bijdragen van partners, fondsen en donateurs. Met hulp of een financiële bijdrage maak je ons werk blijvend mogelijk. Samen werkt het!

Als vrijwilliger

Als bedrijf

Als kerk

Als sponsor en partner

Als gemeente

Als donateur

Als locatie

Start een JobHulpMaatje-locatie in jouw woonplaats