test

Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Ik zoek hulp

Het verliezen van werk is moeilijk. Het kan leiden tot het verlies van status, inkomen, zelfvertrouwen, sociale contacten en zingeving. 
JobHulpMaatje is uniek omdat we niet alleen aandacht besteden aan praktische zaken, maar ook aan de persoon en zijn omgeving. We helpen werkzoekenden door hen te begeleiden bij het ontdekken van hun talenten en het vinden van een baan die bij hen past. Onze maatjes bieden ondersteuning die leidt tot zelfbewuste werkzoekenden, waardoor de match tussen werknemer en werkgever verbetert.

Werken in een JobGroup

In een JobGroup krijg je in zeven bijeenkomsten meer duidelijkheid over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. De bedoeling is om ervaringen uit te wisselen en elkaar verder te helpen. In zeven stappen werken we toe naar het einddoel van de bijeenkomst, een elevator pitch! In een elevator pitch presenteer je kort en aansprekend wie je bent, wat je kunt en waar je naar op zoek bent. In de voorafgaande bijeenkomsten verzamel je de informatie die je nodig hebt om jezelf zelfverzekerd te presenteren.

Aan de slag met een maatje

Het kan zijn dat het werken in een JobGroup niet bij jou past, of dat je na de JobGroup nog behoefte hebt aan een-op-een contact met een van onze getrainde JobHulpMaatjes. Dit maatje is een opgeleide vrijwilliger die naast je staat, die mentale en praktische ondersteuning biedt en met je meedenkt over mogelijkheden om (vrijwilligers)werk te vinden. Het maatje heeft persoonlijke aandacht voor jou en begrijpt wat het betekent om werkzoekend te zijn. Het maatje helpt je om vol te houden bij het solliciteren, zelfs na een afwijzing.

Wil je aanmelden? Gebruik dan onderstaande knop

Wil je meer informatie over de locatie in jouw buurt, klik dan op de jouw gemeente.

Heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@jobhulpmaatje.nl.