Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. JobHulpMaatje Landelijke dag 2022

Het verliezen van werk is heftig. Het doet iets met jou én met je omgeving. Ondertussen moet je op zoek naar werk en dat zoeken gaat gepaard met allerlei praktische vaardigheden. JobHulpMaatje is uniek omdat we aandacht schenken aan praktische zaken, maar ook aandacht hebben voor jou als persoon en jouw omgeving.

Maak er gebruik van! 

“Mijn tijdelijke job die ik had gevonden, was toch niet wat ik had gehoopt. Ook toen was het maatje er voor mij. Zij brengt mij op nieuwe ideeën en helpt mij om een andere richting in te kijken dan de getreden paden die ik heb gelopen. Fijn dat het er is, tegen anderen wil ik zeggen: maak er ook gebruik van!”

Gerda (55 jaar)
hulpvrager bij JobHulpMaatje

Mijn zelfvertrouwen is weer opgebouwd 

“Ik heb mijn maatje als zeer positief ervaren. Het is top dat mensen vrijwillig tijd vrij willen maken, om andere mensen te helpen bij het zoeken en vinden van een baan. Het heeft bij mij echt geholpen, mijn zelfvertrouwen is weer opgebouwd!” 

Tim (40 jaar)
hulpvrager bij JobHulpMaatje

Aan de slag met een maatje

Een maatje is een gecertificeerde en opgeleide vrijwilliger die graag naast een werkzoekende staat. Een maatje biedt mentale en praktische ondersteuning en denkt mee over mogelijkheden om (on)betaald werk te