Den Haag

JobHulpMaatje Den Haag heeft als doel, geïnspireerd door een Bijbelse motivatie, om een ieder te helpen bij het deelnemen in de samenleving. Dat kan gaan om een betaalde baan, een passende opleiding of waardevol vrijwilligerswerk. Want iedereen heeft het recht om erkent te worden naar eigen talenten en mogelijkheden. JobHulpMaatje Den Haag is lid van de Vereniging JobHulpMaatje Nederland.

De Stichting JobHulpMaatje Den Haag is een vrijwilligersorganisatie, wat inhoudt dat de werkzaamheden van de projecten worden uitgevoerd door vrijwilligers; de maatjes. Een uitzondering daarop is de professionele leiding om de continuïteit te bewaken, de vereiste uitvoeringsstandaard te bereiken, te borgen en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Arbeid speelt een belangrijke rol in ons leven en heeft een grote invloed op ons welbevinden. Het verliezen van een baan is heftig en het niet kunnen vinden van een baan beschadigd het zelfvertrouwen. JobHulpMaatjes helpen jou bij het terugnemen van de regie over jouw rol in de samenleving. Met deze begeleiding helpen JobHulpMaatjes mensen die (vrijwilligers)werk zoeken of een passende opleiding.

Contactgegevens

Coördinator(en): Elmar Hommes
E-mail: elmar.h@schuldhulpmaatjedenhaag.nl
Telefoon: 06 39273018

Aanmelden

Meer informatie:

www.jobhulpmaatjedenhaag.nl

 

Organisatiegegevens

Naam: Schuldhulpmaatje Den Haag
Ook genoemd: JobHulpMaatje Den Haag
RSIN: 854168874
KvK: 61020850

Bestuurssamenstelling
Doelstelling