Samen werkt 't Doneer nu!

JobHulpMaatje heeft aandacht voor jou als persoon en wil je helpen onderzoeken welke baan bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring past, om uiteindelijk dié baan te kunnen bemachtigen waar jij op je plek zit!

Heb je geen baan, dreigt er ontslag, of zit je niet meer op de juiste plek in je huidige functie, dan kunnen we je ondersteunen en begeleiden met een goed getrainde vrijwilliger van JobHulpMaatje.

Het verliezen van je baan is heftig en heeft gevolgen voor je zelfvertrouwen, inkomen, sociale contacten (schroom naar je omgeving) en je humeur.

Een onafhankelijk en deskundig Maatje naast je om je te ondersteunen, te motiveren en aan te moedigen, maakt dan het verschil. Soms kan het voldoende zijn om samen met anderen aan een Jobgroup deel te nemen. Dat zijn zeven (wekelijkse) bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur (op een vast tijdstip) waar je ervaringen met anderen uitwisselt en waar je duidelijkheid krijgt over wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Het einddoel is een elevator pitch waarmee je je bij een werkgever zelfverzekerd presenteert en jij meer kans maakt op die ene baan, die je graag zou willen.

JobHulpMaatje (een vervolg op het succesvolle SchuldHulpMaatje) wordt georganiseerd vanuit St Voor Elkaar Leiden e.o., het platform van samenwerkende kerken in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. JobHulpMaatje werkt nauw samen en aanvullend op de reïntegratietrajecten van lokale gemeenten, instanties en bedrijven.

Naam: Met elkaar Oss

Ook genoemd: JobHulpMaatje omgeving Oss

RSIN:

KvK: 

Voorzitter: M. Peters (Mari)

Secretaris: R. van Nistelrooij (Ria)

Penningmeester:

Onze droom is om meer mensen aan een baan te helpen. Daarom zijn wij trots op ons JobHulpMaatje project.Je ziet werklozen om je heen. Hun situatie raakt je. Je wilt samen met hen oplopen maar je weet niet hoe. Juist hier treedt ons project in beeld, want wij trainen mensen om JobHulpMaatje te worden, een Maatje die écht iets kan betekenen in de zoektocht van de werkloze. 

Geen downloads op dit moment

Contactgegevens

Coördinator(en):
Maartje Harinck - Pathuis

In Oegstgeest wordt het werk van JobHulpMaatje uitgevoerd door Voor elkaar Leiden.