Rhenen

Jobhulpmaatje helpt mensen zonder baan, of mensen die van baan willen wisselen bij het vinden van werk of passend vrijwilligerswerk. Het verliezen van een baan valt vaak zwaar, zowel financieel als emotioneel. Ook komt het veel voor dat mensen wel een baan hebben, maar niet op hun plek zitten. Wij kunnen helpen om een stapje dichterbij een (passende) baan te komen. Dit doen we door naast de werkzoekende te staan en te motiveren, ondersteunen en aan te moedigen. Samen kom je verder!

Het idee is dat we door aandacht te geven en met kennis van zaken mensen te begeleiden deze weer een gevoel van eigenwaarde geven, perspectief of werk of vrijwilligerswerk en daarmee een kans om op een andere manier deel te nemen aan de maatschappij. JobHulpMaatje werkt ook aanvullend op bestaande werkbegeleiding- en re-integratietrajecten.

We werken met goedopgeleide vrijwilligers, de Maatjes, die allen gecertificeerd worden door de landelijke organisatie JobHulpMaatje Nederland. De coördinatoren hebben een professionele achtergrond in het begeleiding van mensen naar werk of in de maatschappelijke dienstverlening. Ook zij worden regelmatig bijgeschoold. We bewaken de kwaliteit met intervisiebijeenkomsten en bijscholingsdagen.

Contactgegevens

Coördinator(en): Cora van den Berg en Eline van Berkum
E-mail: info@jobhulpmaatjerhenen.nl
Telefoon: 06 - 203 104 18 / 06 - 203 841 8

Aanmelden

In Rhenen wordt het werk van JobHulpMaatje uitgevoerd door JobHulpMaatje Rhenen.

Meer informatie: jobhulpmaatjerhenen.nl

Organisatiegegevens

Naam: Stichting Schuldhulp Rhenen

Ook genoemd: Schuldhulpmaatje Rhenen en JobHulpMaatje Rhenen

RSIN: 855878198

KvK: 64848221

Bestuurssamenstelling
Doelstelling
Downloads