Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Locaties
  4. /
  5. Utrecht

Onze droom is om meer mensen aan een baan te helpen. Daarom zijn wij trots op ons JobHulpMaatje project.Je ziet werklozen om je heen. Hun situatie raakt je. Je wilt samen met hen oplopen maar je weet niet hoe. Juist hier treedt ons project in beeld, want wij trainen mensen om JobHulpMaatje te worden, een Maatje die écht iets kan betekenen in de zoektocht van de werkloze.

Iedereen die hulp nodig heeft bij het zoeken naar (nieuw) werk, kan zich aanmelden bij JobHulpMaatje. Deelname is gratis! Na een intakegesprek wordt bepaald of de werkzoekende deel zal nemen aan de eerstvolgende jobgroup. Aanmelden kan op ons inloopspreekuur of door een bericht te sturen via ons contactformulier. De werkzoekende ontdekt in zeven bijeenkomsten, in een groep met lotgenoten, hoe hij/zij de weg kan vinden naar het (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt. Na afronding van de 7 workshops ontvangt de deelnemer een certificaat. Daarna wordt hij/zij (desgewenst) persoonlijk begeleid door een Maatje.

Naam: Stichting Utrecht op Orde

Ook genoemd: JobHulpMaatje Utrecht

RSIN: 4268664707

KvK: 70672822

Voorzitter:  L. Janssen (Lex)

Secretaris en penningmeester: A. Geurtsen (Anne)

Algemeen bestuurslid: W. Jongebreur (Wouter)

Algemeen bestuurslid:   C. van Balen (Chris)

Algemeen bestuurslid: A. Manschot (Annemarie)

JobHulpMaatje is een project van de Stichting Utrecht op Orde. Doel van het project is om mensen die moeite hebben met het vinden van een baan te helpen. Dit gebeurt eerst door onder leiding van een Jobgroupcoach een training te volgen (op 7 dagdelen verdeeld over 7 weken) en daarna indien gewenst gekoppeld te worden aan een vrijwilliger die de hulpvrager bijstaat in zijn/haar pogingen om werk te vinden. De vrijwilliger (het maatje) kan voor kortere of langere tijd optrekken met de hulpvrager (afhankelijk van de behoefte). 

Geen downloads op dit moment

Contactgegevens

Coördinator(en):
Kees van den Berg

In Utrecht wordt het werk van JobHulpMaatje uitgevoerd door Stichting Utrecht op Orde.