Waddinxveen

JobHulpMaatje locaties / Waddinxveen

Wil je hulp bij het zoeken naar een baan? 

In Waddinxveen kan je aan de slag in een JobGroup of samen met een maatje. Beide trajecten zijn gratis. 

 

JobGroup 
In een JobGroup  onderzoek je in zeven bijeenkomsten welke baan bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring past. Je leert jezelf goed te presenteren en wisselt ervaringen uit met andere werkzoekenden. Zo kan je elkaar een stap verder helpen.  De bijeenkomsten zijn altijd in Waddinxveen. Meld je aan voor een jobgroup. 

 

Maatje 
Past een groepsaanpak niet bij jou? Of wil je extra begeleiding na de JobGroup? Dan kan je samen met een maatje aan de slag. Een maatje ondersteunt, motiveert en denkt mee over mogelijkheden om (vrijwilligers)werk te vinden. Samen maken jullie afspraken over wanneer en waar jullie elkaar zien. Wil je graag meer informatie? Of overleggen over de aanpak die bij jouw situatie past? Bel of mail dan naar Karin Goedendorp. De contactgegevens staan rechts op de pagina. De vrijwilligers van JobHulpMaatje Waddinxveen helpen je graag om een stapje dichter bij een (passende) baan te komen. Samen kom je verder! Meld je aan!

 

Wil je starten als vrijwilliger? 

Dan maken we graag kennis met je! Je kan in Waddinxveen aan de slag als maatje of als JobGroupleider. Meld je direct hier aan of neem contact op met Karin Goedendorp voor meer informatie. Nieuwe vrijwilligers krijgen een training van JobHulpMaatje Nederland en begeleiding door de coördinator in Waddinxveen. Je maakt onderdeel uit van een leuk team vrijwilligers en naar behoefte kan je deelnemen aan workshops, intervisie en informatieve bijeenkomsten.  

 

JobHulpMaatje Waddinxveen is een project van de Stichting Met Elkaar Waddinxveen. Wij werken samen met en aanvullend op bestaande werkbegeleiding- en reintegratietrajecten. 

Contactgegevens

Coördinator: Karin Goedendorp
E-mail: jobhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl

Telefoon: 06-30996730

Aanmelden

In Waddinxveen wordt het werk van JobHulpMaatje uitgevoerd door Stichting Met Elkaar Waddinxveen.

Organisatiegegevens

Naam: Stichting Met Elkaar Waddinxveen

Ook genoemd: Jobhulpmaatje Waddinxveen

RSIN: 859642306

KvK: 73726613

Bestuurssamenstelling
Doelstelling
Sponsoren