Waddinxveen

JobHulpMaatje locaties / Waddinxveen

Jobhulpmaatje helpt mensen zonder baan, of mensen die van baan willen wisselen bij het vinden van werk of passend vrijwilligerswerk. Het verliezen van een baan valt vaak zwaar, zowel financieel als emotioneel. Ook komt het veel voor dat mensen wel een baan hebben, maar niet op hun plek zitten. Wij kunnen helpen om een stapje dichterbij een (passende) baan te komen. Dit doen we door naast de werkzoekende te staan en te motiveren, ondersteunen en aan te moedigen. Samen kom je verder!

Het idee is dat we door aandacht te geven en met kennis van zaken mensen te begeleiden deze weer een gevoel van eigenwaarde geven, perspectief of werk of vrijwilligerswerk en daarmee een kans om op een andere manier deel te nemen aan de maatschappij. JobHulpMaatje werkt ook aanvullend op bestaande werkbegeleiding- en re-integratietrajecten.

We werken met goedopgeleide vrijwilligers, de Maatjes, die allen gecertificeerd worden door de landelijke organisatie JobHulpMaatje Nederland. De coördinatoren hebben een professionele achtergrond in het begeleiding van mensen naar werk of in de maatschappelijke dienstverlening. Ook zij worden regelmatig bijgeschoold. We bewaken de kwaliteit met intervisiebijeenkomsten en bijscholingsdagen.

Contactgegevens

Coördinator: Karin Goedendorp
E-mail: jobhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl

Telefoon: 06-30996730

Aanmelden

In Waddinxveen wordt het werk van JobHulpMaatje uitgevoerd door Stichting Met Elkaar Waddinxveen.

Organisatiegegevens

Naam: Stichting Met Elkaar Waddinxveen

Ook genoemd: Jobhulpmaatje Waddinxveen

RSIN: 859642306

KvK: 73726613

Bestuurssamenstelling
Doelstelling
Downloads