Zeewolde

Onze droom is om meer mensen aan een baan te helpen. Daarom zijn wij trots op ons JobHulpMaatje project.Je ziet werklozen om je heen. Hun situatie raakt je. Je wilt samen met hen oplopen maar je weet niet hoe. Juist hier treedt ons project in beeld, want wij trainen mensen om JobHulpMaatje te worden, een Maatje die écht iets kan betekenen in de zoektocht van de werkloze.

Iedereen die hulp nodig heeft bij het zoeken naar (nieuw) werk, kan zich aanmelden bij JobHulpMaatje. Deelname is gratis! Na een intakegesprek wordt bepaald of de werkzoekende deel zal nemen aan de eerstvolgende jobgroup. Aanmelden kan op ons inloopspreekuur of door een bericht te sturen via ons contactformulier. De werkzoekende ontdekt in zeven bijeenkomsten, in een groep met lotgenoten, hoe hij/zij de weg kan vinden naar het (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt. Na afronding van de 7 workshops ontvangt de deelnemer een certificaat. Daarna wordt hij/zij (desgewenst) persoonlijk begeleid door een Maatje.

Voor het inloopspreekuur kan je terecht op dinsdagmiddag in het Vraaghuis en op vrijdagochtend in de Flevomeerbibliotheek. Paul Schuurmans staat je daar graag te woord.

Contactgegevens

Coördinator(en): Paul Schuurmans en Johan Munneke
E-mail: p.schuurmans11@gmail.com
Telefoon: 06 14832924

Aanmelden

In Zeewolde wordt het werk van JobHulpMaatje uitgevoerd door
Hart voor Zeewolde.

Meer informatie:

www.hartvoorzeewolde.nl

 

Organisatiegegevens

Naam: Hart voor Zeewolde
Ook genoemd: JobHulpMaatje Zeewolde
RSIN: 853369070
KvK: 59210117

Bestuurssamenstelling
Doelstelling
Downloads