test

Samen werkt 't Doneer nu!
  1. Home
  2. /
  3. Voor organisaties

Ben jij betrokken bij een organisatie die zich inzet voor sociale impact en het ondersteunen van kwetsbare groepen? En zoek je naar een manier om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van een baan die écht bij hen past?

Overweeg dan om aan te sluiten bij JobHulpMaatje, een initiatief dat zich richt op het begeleiden van werkzoekenden naar zelfbewustzijn en een betere match tussen werknemer en werkgever. Met meerdere locaties verspreid over verschillende gemeenten, biedt JobHulpMaatje de mogelijkheid om haar gedachtegoed verder te verspreiden door samen te werken met bestaande organisaties. Door vrijwilligers en coördinatoren op te leiden en te ondersteunen, kan jouw organisatie op een laagdrempelige manier bijdragen aan het helpen van mensen op weg naar (betaald) werk.

Het uitdragen van het gedachtegoed van JobHulpMaatje kan niet alleen van toegevoegde waarde zijn voor werkzoekenden, maar ook voor jouw organisatie. Het vergroot het hulpaanbod, toont maatschappelijke betrokkenheid en bevordert de werkgelegenheid binnen de lokale gemeenschap. Bovendien opent het de deur naar samenwerking met andere lokale instanties, overheidsorganisaties, non-profitorganisaties en bedrijven, waardoor waardevolle netwerkmogelijkheden ontstaan.

Samenwerken met JobHulpMaatje biedt jouw organisatie de kans om een verschil te maken in het leven van werkzoekenden en bij te dragen aan een inclusievere samenleving. Onze vrijwilligers bieden hun hulp kosteloos aan, maar met jouw steun kunnen we ons werk blijvend voortzetten. Laten we samen verder komen!

Ben je geïnteresseerd om in jouw eigen woonplaats te starten met JobHulpMaatje? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@jobhulpmaatje.nl.